Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakbekwame dakdekkers kunnen uw dak voorzien van bitumen, dakpannen of van een kunststof dakbedekking. Wij brengen geheel vrijblijvend een offerte voor u uit. Of dit nu gaat om een offerte aanvragen voor uw platte bitumen dak ( dakleer ) of uw pannendak.

Het is al vervelend genoeg als uw lekkage heeft of uw dak nodig aan onderhoud toe is. Nog vervelender is als u uw agenda er helemaal voor om moet gooien voor het maken van een afspraak. Wij passen ons daarom aan bij uw agenda en komen op het moment dat u het beste uitkomt.

Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Kies voor dakdekker Uniedaken

Bij Uniedaken zijn we gespecialiseerd in platte en hellende daken. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen voor uw zinken goten, loodwerkzaamheden of schoorsteen renovatie. Tevens kunt u ook bij ons een offerte aanvragen voor het plaatsen van schoorsteenkappen.

Wij dakdekkers komen regelmatig tegen bij het renoveren van schoorstenen dat de vogels gaan nestelen in de schoorstenen.

Wilt een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul het formulier in, dan ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of een opmerking?

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.