Loodwerkzaamheden

Als u last heeft van lekkage in uw dak of gevel, kan dit worden veroorzaakt door beschadigd loodwerk. Loodwerkzaamheden zijn dan de oplossing. Loodwerk is een belangrijk onderdeel van de constructie van uw dak en gevel. Lood wordt gebruikt om waterdichte verbindingen te creëren tussen verschillende delen van een gebouw. Het is van belang dat deze verbindingen goed worden onderhouden om lekkages te voorkomen.

Wanneer er beschadigingen of scheuren in het loodwerk zitten, kan er water lekken in uw dak of gevel. Dit kan op zijn beurt zorgen voor schimmelgroei, houtrot en andere problemen die de structuur van uw gebouw kunnen aantasten. Door tijdig loodwerkzaamheden uit te laten voeren kunt u deze problemen voorkomen en de levensduur van uw dak en gevel verlengen.

Loodvervanger aanbrengen

Het aanbrengen van een loodvervanger is een alternatief voor het gebruik van traditioneel lood bij het maken van waterdichte verbindingen op daken en gevels. Een loodvervanger kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van duurzame kunststof of rubber en heeft vergelijkbare waterdichte eigenschappen als lood.

Het aanbrengen van een loodvervanger kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste is het duurzamer dan traditioneel lood omdat het niet kan oxideren of corroderen. Dit betekent dat het langer meegaat en minder vaak vervangen hoeft te worden.

Daarnaast kan een loodvervanger goedkoper zijn dan traditioneel lood, omdat de productie en installatie ervan goedkoper zijn dan die van lood. Het kan ook eenvoudiger te installeren zijn dan lood, wat tijd en arbeidskosten kan besparen.

Loodwerkzaamheden door Uniedaken laten uitvoeren

Het is belangrijk om een professionele dakdekker van Uniedaken in te schakelen voor loodwerkzaamheden. Wij hebben de kennis en ervaring om het loodwerk op de juiste manier te inspecteren, te repareren of te vervangen. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie en beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om het werk efficiënt en effectief uit te voeren.

Daarnaast biedt het inschakelen van een professionele dakdekker garanties op het werk. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat het loodwerk op een professionele manier wordt gerepareerd of vervangen en dat uw dak en gevel weer waterdicht zijn.

Loodwerkzaamheden zijn belangrijk om de waterdichtheid van uw dak en gevel te behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten zoals dakgoten vervangen, dakcoaten of dakpannen vervangen.

Wat zeggen onzen klanten?

Astrid Binnekamp
Astrid Binnekamp
2024-04-09
Snelle service, werken als team goed samen.
Els Felderhof
Els Felderhof
2024-03-29
Onze eerste ervaring met Uniedaken is als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en prima overleg. Goed werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Heel prettig personeel en zeer netjes gewerkt! Compliment. Els, Loosdrecht
A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.
John Drop
John Drop
2023-07-11
Zeer snelle offerte met goede uitleg.Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle werkers. Kortom: een topbedrijf.
Wenda
Wenda
2023-06-02
Uniedaken heeft o.a. mijn bitumen dak gerenoveerd en Hans had een mooie oplossing om boeidelen onderhoudsvrij te maken. Ik kan Uniedaken aanbevelen, Hans komt zijn afspraken na en de prijzen zijn goed. Een betrouwbare partij als je een dakdekker zoekt, snelle offerte en ook nog snel ingepland.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.