Loodwerkzaamheden

Als u last heeft van lekkage in uw dak of gevel, kan dit worden veroorzaakt door beschadigd loodwerk. Loodwerkzaamheden zijn dan de oplossing. Loodwerk is een belangrijk onderdeel van de constructie van uw dak en gevel. Lood wordt gebruikt om waterdichte verbindingen te creëren tussen verschillende delen van een gebouw. Het is van belang dat deze verbindingen goed worden onderhouden om lekkages te voorkomen.

Wanneer er beschadigingen of scheuren in het loodwerk zitten, kan er water lekken in uw dak of gevel. Dit kan op zijn beurt zorgen voor schimmelgroei, houtrot en andere problemen die de structuur van uw gebouw kunnen aantasten. Door tijdig loodwerkzaamheden uit te laten voeren kunt u deze problemen voorkomen en de levensduur van uw dak en gevel verlengen.

Loodvervanger aanbrengen

Het aanbrengen van een loodvervanger is een alternatief voor het gebruik van traditioneel lood bij het maken van waterdichte verbindingen op daken en gevels. Een loodvervanger kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van duurzame kunststof of rubber en heeft vergelijkbare waterdichte eigenschappen als lood.

Het aanbrengen van een loodvervanger kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste is het duurzamer dan traditioneel lood omdat het niet kan oxideren of corroderen. Dit betekent dat het langer meegaat en minder vaak vervangen hoeft te worden.

Daarnaast kan een loodvervanger goedkoper zijn dan traditioneel lood, omdat de productie en installatie ervan goedkoper zijn dan die van lood. Het kan ook eenvoudiger te installeren zijn dan lood, wat tijd en arbeidskosten kan besparen.

Loodwerkzaamheden door Uniedaken laten uitvoeren

Het is belangrijk om een professionele dakdekker van Uniedaken in te schakelen voor loodwerkzaamheden. Wij hebben de kennis en ervaring om het loodwerk op de juiste manier te inspecteren, te repareren of te vervangen. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie en beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om het werk efficiënt en effectief uit te voeren.

Daarnaast biedt het inschakelen van een professionele dakdekker garanties op het werk. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat het loodwerk op een professionele manier wordt gerepareerd of vervangen en dat uw dak en gevel weer waterdicht zijn.

Loodwerkzaamheden zijn belangrijk om de waterdichtheid van uw dak en gevel te behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten zoals dakgoten vervangen, dakcoaten of dakpannen vervangen.

Wat zeggen onzen klanten?

djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!
mavis68 mavis
mavis68 mavis
2023-04-30
Heel erg tevreden
Marla Schenkels
Marla Schenkels
2023-04-30
Top bedrijf, snel een afspraak kunnen maken. Goede prijs en super werk geleverd.
Boyd Van Den Broek
Boyd Van Den Broek
2023-04-29
Beste Hans, super gewerkt top team. Zal jou aan anderen aanbevelen!:)
Cemile Kara
Cemile Kara
2023-04-28
Leveren goed werk!
Emine Tek-Arpaci
Emine Tek-Arpaci
2023-04-25
Goede service, uitstekend resultaat. Ik ben zeer tevreden.
gulcin ince
gulcin ince
2023-04-25
Prima werk afgeleverd. Professionele bedrijf. Zeker een aanrader
Kayra*_* Demircioglu
Kayra*_* Demircioglu
2023-04-25
Top bedrijf! Klantvriendelijk, super netjes. Mentaliteit van meedenken met klant en daar nodig goed advies geven.
dondu kara
dondu kara
2023-04-25
Zeer goed geholpen, super personeel. Ze leveren kwaliteit werk. Dank je Hans 👌
Jochem Vollaard
Jochem Vollaard
2023-04-25
Het team van Uniedaken heeft ons op een vakkundige en klantvriendelijke manier uit de brand geholpen toen na het plaatsen van zonnepanelen ons dak op meerdere plaatsen beschadigd was waardoor lekkage was ontstaan. Snel, betrouwbaar, vriendelijk, oplossingsgericht. Veel waardering voor en dank aan Hans en team, we zien jullie heel graag volgend jaar terug voor de dakinspectie.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.