Contact

Neem contact met ons op!

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 035 203 2416.

Vul dit formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 18:00

Op zaterdag zijn we te bereiken van 08:00 tot 13:00.

Contact gegevens

Locatie Den Bosch

Locatie Hilversum

Contactformulier

Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Wat zeggen onze klanten?

A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.
Winny V.d.graaf
Winny V.d.graaf
2023-10-09
Website zegt door het hele land. Wij vragen een offerte aan via website. Er wordt door hun afspraak gemaakt voor heden ochtend 10 uur. Wij wachten en uiteindelijk na 12 uur maar is bellen. Niet bereikbaar niet op kantoor en niet op 06. Na een bericht achter te laten op website bellen ze vanmiddag en zeggen bij u in de regio komen we niet. Waarom maak je dan eerst een afspraak met ons. En nog geen excusses voor het ongemak. Ik vind dit compleet waardeloos.
John Drop
John Drop
2023-07-11
Zeer snelle offerte met goede uitleg.Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle werkers. Kortom: een topbedrijf.
Wenda
Wenda
2023-06-02
Uniedaken heeft o.a. mijn bitumen dak gerenoveerd en Hans had een mooie oplossing om boeidelen onderhoudsvrij te maken. Ik kan Uniedaken aanbevelen, Hans komt zijn afspraken na en de prijzen zijn goed. Een betrouwbare partij als je een dakdekker zoekt, snelle offerte en ook nog snel ingepland.
Michiel Vroegh
Michiel Vroegh
2023-05-22
De mannen van Uniedaken hebben super mooi werk afgeleverd. Voordat ze aan de slag gingen op het dak heb ik een goede uitleg gekregen welke acties er genomen werden. De Pannen liggen weer mooi recht, nieuwe panlatten bevestigd, nokvorst over de volle lengte vervangen, lood bij schoorstenen vervangen, peur in de opening van het dak gespoten en binnen mooi afgewerkt. En dat in een ochtend! Mijn complimenten. Michiel
djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.