Platte daken

Het regelmatig onderhouden van platte daken is essentieel om de levensduur te verlengen en lekkages te voorkomen. Als ervaren dakdekkers hebben wij veel kennis en expertise op het gebied van platte daken en kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Het niet onderhouden van een plat dak kan leiden tot verschillende problemen, zoals lekkages, schade, verminderde energie-efficiënte en vervroegde slijtage.

Het onderhouden van platte daken door dakspecialisten

Wij bieden een breed scala aan diensten voor platte daken zodat uw platte dak nog landurig mee kan gaan en beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste diensten die wij kunnen leveren:

  • Dakinspectie: Wij kunnen een grondige inspectie van uw platte dak uitvoeren om eventuele problemen op te sporen en de algehele staat van uw dak te beoordelen.
  • Dakreparatie: Wij kunnen reparaties uitvoeren op uw platte dak, zoals het vervangen van beschadigde dakbedekking of het repareren van lekkages.
  • Dakrenovatie: Als uw platte dak verouderd is of beschadigd raakt, kunnen wij het dak renoveren door de oude dakbedekking te verwijderen en te vervangen door nieuwe.
  • Dakisolatie: Wij kunnen de isolatie van uw platte dak verbeteren om energie te besparen en de energierekening te verlagen.
  • Dakvervanging: Als uw platte dak niet meer te repareren of renoveren is, kunnen wij het dak volledig vervangen.
  • Onderhoud: Wij bieden ook regelmatig onderhoud aan platte daken om de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

Als u problemen heeft met uw platte dak of gewoon de algehele conditie wilt verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste diensten voor uw platte dak en u voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat.

Wat kunt u zelf doen bij het onderhouden van een platte dak?

Het regelmatig onderhouden van platte daken is van groot belang om de levensduur van uw dak te verlengen en problemen zoals lekkages en schade te voorkomen. Hieronder vindt u enkele belangrijke onderhoudstips voor platte daken:

  • Verwijder bladeren en vuil: Bladeren, takken en ander vuil kunnen zich ophopen op het dak en de waterafvoer verstoppen. Zorg daarom regelmatig voor het verwijderen van bladeren en vuil van uw dak.
  • Controleer de waterafvoer: Een goede waterafvoer is essentieel om te voorkomen dat het water op het dak blijft staan en voor lekkages zorgt. Controleer regelmatig de waterafvoer om verstoppingen te voorkomen en zorg ervoor dat het water goed weg kan stromen.
  • Controleer de dakbedekking: Controleer regelmatig de dakbedekking op beschadigingen, scheuren en andere problemen.
  • Controleer de isolatie: Een goede isolatie is essentieel om warmteverlies te voorkomen en energiekosten te besparen. Controleer regelmatig de isolatie van uw platte dak.

Als u niet zeker weet hoe u uw platte dak moet onderhouden of als u problemen heeft met uw dak, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden en repareren van uw platte dak en eventuele problemen oplossen voordat ze groter worden.

Wat zeggen onzen klanten?

lenie geerlings
lenie geerlings
2024-06-23
Wij zijn uitermate tevreden met de recente dakvernieuwing. Snel schakelen inspectie- offerte en job binnen korte tijd verricht. De mannen kunnen goed aan-en doorpakken en alles schoon opgeleverd! Fam Geerlings
Hans van der Linden
Hans van der Linden
2024-06-18
Na ruim een half jaar(!) ellende met lekkage en 1 loodgieter plus 3 dakdekkers' adviezen verder kwam UnieDaken op ons pad. Als eerste én enige met uitermate bekwame mensen die via een fantastische warmtecamera éíndelijk de oorzaak van onze lekkage vonden én zeer vakkundig oplosten. Fantastische (4) ervaren mannen die tot ons grote opluchting de lekkage verhielpen dmv goed materiaal en vakwerk. Onze hartelijke dank aan dit bekwame,ervaren bedrijf met een zéér goed team harde werkers. Hans van der Linden.
Astrid Binnekamp
Astrid Binnekamp
2024-04-09
Snelle service, werken als team goed samen.
Els Felderhof
Els Felderhof
2024-03-29
Onze eerste ervaring met Uniedaken is als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en prima overleg. Goed werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Heel prettig personeel en zeer netjes gewerkt! Compliment. Els, Loosdrecht
A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.