Platte daken

Het regelmatig onderhouden van platte daken is essentieel om de levensduur te verlengen en lekkages te voorkomen. Als ervaren dakdekkers hebben wij veel kennis en expertise op het gebied van platte daken en kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Het niet onderhouden van een plat dak kan leiden tot verschillende problemen, zoals lekkages, schade, verminderde energie-efficiënte en vervroegde slijtage.

Het onderhouden van platte daken door dakspecialisten

Wij bieden een breed scala aan diensten voor platte daken zodat uw platte dak nog landurig mee kan gaan en beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste diensten die wij kunnen leveren:

  • Dakinspectie: Wij kunnen een grondige inspectie van uw platte dak uitvoeren om eventuele problemen op te sporen en de algehele staat van uw dak te beoordelen.
  • Dakreparatie: Wij kunnen reparaties uitvoeren op uw platte dak, zoals het vervangen van beschadigde dakbedekking of het repareren van lekkages.
  • Dakrenovatie: Als uw platte dak verouderd is of beschadigd raakt, kunnen wij het dak renoveren door de oude dakbedekking te verwijderen en te vervangen door nieuwe.
  • Dakisolatie: Wij kunnen de isolatie van uw platte dak verbeteren om energie te besparen en de energierekening te verlagen.
  • Dakvervanging: Als uw platte dak niet meer te repareren of renoveren is, kunnen wij het dak volledig vervangen.
  • Onderhoud: Wij bieden ook regelmatig onderhoud aan platte daken om de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

Als u problemen heeft met uw platte dak of gewoon de algehele conditie wilt verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste diensten voor uw platte dak en u voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat.

Wat kunt u zelf doen bij het onderhouden van een platte dak?

Het regelmatig onderhouden van platte daken is van groot belang om de levensduur van uw dak te verlengen en problemen zoals lekkages en schade te voorkomen. Hieronder vindt u enkele belangrijke onderhoudstips voor platte daken:

  • Verwijder bladeren en vuil: Bladeren, takken en ander vuil kunnen zich ophopen op het dak en de waterafvoer verstoppen. Zorg daarom regelmatig voor het verwijderen van bladeren en vuil van uw dak.
  • Controleer de waterafvoer: Een goede waterafvoer is essentieel om te voorkomen dat het water op het dak blijft staan en voor lekkages zorgt. Controleer regelmatig de waterafvoer om verstoppingen te voorkomen en zorg ervoor dat het water goed weg kan stromen.
  • Controleer de dakbedekking: Controleer regelmatig de dakbedekking op beschadigingen, scheuren en andere problemen.
  • Controleer de isolatie: Een goede isolatie is essentieel om warmteverlies te voorkomen en energiekosten te besparen. Controleer regelmatig de isolatie van uw platte dak.

Als u niet zeker weet hoe u uw platte dak moet onderhouden of als u problemen heeft met uw dak, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden en repareren van uw platte dak en eventuele problemen oplossen voordat ze groter worden.

Wat zeggen onzen klanten?

A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.
Winny V.d.graaf
Winny V.d.graaf
2023-10-09
Website zegt door het hele land. Wij vragen een offerte aan via website. Er wordt door hun afspraak gemaakt voor heden ochtend 10 uur. Wij wachten en uiteindelijk na 12 uur maar is bellen. Niet bereikbaar niet op kantoor en niet op 06. Na een bericht achter te laten op website bellen ze vanmiddag en zeggen bij u in de regio komen we niet. Waarom maak je dan eerst een afspraak met ons. En nog geen excusses voor het ongemak. Ik vind dit compleet waardeloos.
John Drop
John Drop
2023-07-11
Zeer snelle offerte met goede uitleg.Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle werkers. Kortom: een topbedrijf.
Wenda
Wenda
2023-06-02
Uniedaken heeft o.a. mijn bitumen dak gerenoveerd en Hans had een mooie oplossing om boeidelen onderhoudsvrij te maken. Ik kan Uniedaken aanbevelen, Hans komt zijn afspraken na en de prijzen zijn goed. Een betrouwbare partij als je een dakdekker zoekt, snelle offerte en ook nog snel ingepland.
Michiel Vroegh
Michiel Vroegh
2023-05-22
De mannen van Uniedaken hebben super mooi werk afgeleverd. Voordat ze aan de slag gingen op het dak heb ik een goede uitleg gekregen welke acties er genomen werden. De Pannen liggen weer mooi recht, nieuwe panlatten bevestigd, nokvorst over de volle lengte vervangen, lood bij schoorstenen vervangen, peur in de opening van het dak gespoten en binnen mooi afgewerkt. En dat in een ochtend! Mijn complimenten. Michiel
djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.