Platte daken

Het regelmatig onderhouden van platte daken is essentieel om de levensduur te verlengen en lekkages te voorkomen. Als ervaren dakdekkers hebben wij veel kennis en expertise op het gebied van platte daken en kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Het niet onderhouden van een plat dak kan leiden tot verschillende problemen, zoals lekkages, schade, verminderde energie-efficiënte en vervroegde slijtage.

Het onderhouden van platte daken door dakspecialisten

Wij bieden een breed scala aan diensten voor platte daken zodat uw platte dak nog landurig mee kan gaan en beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste diensten die wij kunnen leveren:

  • Dakinspectie: Wij kunnen een grondige inspectie van uw platte dak uitvoeren om eventuele problemen op te sporen en de algehele staat van uw dak te beoordelen.
  • Dakreparatie: Wij kunnen reparaties uitvoeren op uw platte dak, zoals het vervangen van beschadigde dakbedekking of het repareren van lekkages.
  • Dakrenovatie: Als uw platte dak verouderd is of beschadigd raakt, kunnen wij het dak renoveren door de oude dakbedekking te verwijderen en te vervangen door nieuwe.
  • Dakisolatie: Wij kunnen de isolatie van uw platte dak verbeteren om energie te besparen en de energierekening te verlagen.
  • Dakvervanging: Als uw platte dak niet meer te repareren of renoveren is, kunnen wij het dak volledig vervangen.
  • Onderhoud: Wij bieden ook regelmatig onderhoud aan platte daken om de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

Als u problemen heeft met uw platte dak of gewoon de algehele conditie wilt verbeteren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste diensten voor uw platte dak en u voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat.

Wat kunt u zelf doen bij het onderhouden van een platte dak?

Het regelmatig onderhouden van platte daken is van groot belang om de levensduur van uw dak te verlengen en problemen zoals lekkages en schade te voorkomen. Hieronder vindt u enkele belangrijke onderhoudstips voor platte daken:

  • Verwijder bladeren en vuil: Bladeren, takken en ander vuil kunnen zich ophopen op het dak en de waterafvoer verstoppen. Zorg daarom regelmatig voor het verwijderen van bladeren en vuil van uw dak.
  • Controleer de waterafvoer: Een goede waterafvoer is essentieel om te voorkomen dat het water op het dak blijft staan en voor lekkages zorgt. Controleer regelmatig de waterafvoer om verstoppingen te voorkomen en zorg ervoor dat het water goed weg kan stromen.
  • Controleer de dakbedekking: Controleer regelmatig de dakbedekking op beschadigingen, scheuren en andere problemen.
  • Controleer de isolatie: Een goede isolatie is essentieel om warmteverlies te voorkomen en energiekosten te besparen. Controleer regelmatig de isolatie van uw platte dak.

Als u niet zeker weet hoe u uw platte dak moet onderhouden of als u problemen heeft met uw dak, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden en repareren van uw platte dak en eventuele problemen oplossen voordat ze groter worden.

Wat zeggen onzen klanten?

djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!
mavis68 mavis
mavis68 mavis
2023-04-30
Heel erg tevreden
Marla Schenkels
Marla Schenkels
2023-04-30
Top bedrijf, snel een afspraak kunnen maken. Goede prijs en super werk geleverd.
Boyd Van Den Broek
Boyd Van Den Broek
2023-04-29
Beste Hans, super gewerkt top team. Zal jou aan anderen aanbevelen!:)
Cemile Kara
Cemile Kara
2023-04-28
Leveren goed werk!
Emine Tek-Arpaci
Emine Tek-Arpaci
2023-04-25
Goede service, uitstekend resultaat. Ik ben zeer tevreden.
gulcin ince
gulcin ince
2023-04-25
Prima werk afgeleverd. Professionele bedrijf. Zeker een aanrader
Kayra*_* Demircioglu
Kayra*_* Demircioglu
2023-04-25
Top bedrijf! Klantvriendelijk, super netjes. Mentaliteit van meedenken met klant en daar nodig goed advies geven.
dondu kara
dondu kara
2023-04-25
Zeer goed geholpen, super personeel. Ze leveren kwaliteit werk. Dank je Hans 👌
Jochem Vollaard
Jochem Vollaard
2023-04-25
Het team van Uniedaken heeft ons op een vakkundige en klantvriendelijke manier uit de brand geholpen toen na het plaatsen van zonnepanelen ons dak op meerdere plaatsen beschadigd was waardoor lekkage was ontstaan. Snel, betrouwbaar, vriendelijk, oplossingsgericht. Veel waardering voor en dank aan Hans en team, we zien jullie heel graag volgend jaar terug voor de dakinspectie.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.