Uniedaken.
De betrouwbare dakspecialist.

Nokvorsten

Nokvorsten zijn de speciale pannen op de nok van het dak. Met name bij oude huizen zijn deze met cementspecie vastgelegd en kan deze op den duur brokkelig of poreus worden waardoor vocht wordt opgenomen.

Daklekkage

Daklekkage kan voor grote problemen zorgen na enige tijd, daarom is het belangrijk snel het probleem te vinden en te verhelpen. Wij proberen altijd binnen 24 uur na uw melding bij u op uw dak te staan of een vrijblijvend te komen bezichtigen.

Bitumen

Bij al wat oudere huizen is het vervangen van dakbedekking geen overbodige luxe. Het is belangrijk om uw dakbedekking te laten controleren als u een al wat ouder huis heeft en deze te laten vervangen indien nodig. Dit verminderd de kans op schades en isoleert beter.

Dakinspectie

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. En is volledig vrijblijvend.

Dakonderhoudscontract

Met een dakonderhoudscontract blijft u op de hoogte van de conditie van uw dak en nemen wij u de totale zorg uit handen. Wij hebben twee contracten bestaande uit een basis contract en een basis extra contract.

Dakreparatie

Het kan zijn als er al lange tijd niks gedaan is aan uw dak er lichte schades zijn. Het is belangrijk deze te verhelpen voordat deze schades groter worden en er bijvoorbeeld lekkages kunnen ontstaan.

Schoorsteen

Een oude schoorsteen heeft vaak voegen die aan het verzanden zijn waardoor lekkages kunnen ontstaan. Bij renovaties van schoorstenen kan vaak schade opgelopen worden door de kracht die word uitgeoefend op het metselwerk. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken waardoor er veel minder kans is op schade.

Stormschade

Stormschades komen nogal eens voor in Nederlands en veroorzaken meestal lekkages en is daarom belangrijk deze schade snel te verhelpen. Uniedaken helpt snel! Eerst de ergste schade verhelpen, waardoor meer schade word beperkt.

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.