Warmtebeeldinspectie

Als u wilt weten of uw woning of dak goed geïsoleerd is, dan kan een warmtebeeldinspectie uitkomst bieden. Met behulp van thermografie kan een ervaren inspecteur zien waar warmte weglekt. Op basis van deze informatie kunt u gerichte maatregelen nemen om de isolatie te verbeteren en zo te besparen op energiekosten.

Wat een warmtebeeldinspectie voor u kan betekenen

Een warmtebeeldinspectie kan voor u betekenen dat u meer inzicht krijgt in de isolatie van uw woning. Tijdens een inspectie worden warmtebeelden gemaakt van de verschillende oppervlakken en ruimtes in uw woning. Op basis van deze beelden kan een inspecteur zien waar er sprake is van warmtelekken of koudebruggen. Dit zijn plekken waar warmte verloren gaat en koude lucht binnenkomt, wat kan leiden tot hogere energiekosten en oncomfortabele woon- of werkomstandigheden.

Door middel van een warmtebeeldinspectie kunt u dus in kaart brengen welke plekken in uw gebouw extra isolatie nodig hebben. Op basis van deze informatie kunt u gerichte maatregelen nemen om de isolatie te verbeteren, bijvoorbeeld door het aanbrengen van extra isolatiemateriaal of het vervangen van dakpannen, ramen en deuren.

Een bijkomend voordeel van een deze inspectie is dat u ook problemen met uw verwarmings- en koelsystemen op kunt sporen. Als er bijvoorbeeld lekkages zijn in uw leidingen, dan is dat vaak goed te zien op een warmtebeeld. Door deze problemen op te sporen kunt u ervoor zorgen dat uw verwarmings- en koelsystemen efficiënter werken en dat u ook hierop kunt besparen.

Kortom, een inspectie kan u veel inzicht geven in de isolatie en de energie-efficiëntie van uw gebouw, waardoor u gerichte maatregelen kunt nemen om uw woon- of werkomstandigheden te verbeteren en kosten te besparen.

Warmtebeeldinspectie laten uitvoeren door professionele dakspecialisten

Het is belangrijk om een warmtebeeldinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Uniedaken die ervaring heeft met deze vorm van inspectie. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de warmtebeelden te maken en kan deze ook op de juiste manier interpreteren. Bovendien kunnen wij u adviseren over de beste maatregelen die u kunt nemen om de isolatie van uw woning te verbeteren en energiekosten te besparen.

Wij zullen ook een grondige inspectie van uw dak uitvoeren om te zien of er sprake is van schade of slijtage die de isolatie van uw woning kan beïnvloeden. Als er problemen worden gevonden, kunnen zij u adviseren over de beste oplossingen en deze indien nodig voor u uitvoeren.

Oftewel, door een inspectie uit te laten voeren door professionele dakspecialisten van Uniedaken kunt u er zeker van zijn dat u een grondige en nauwkeurige inspectie krijgt die u inzicht geeft in de isolatie en energie-efficiëntie van uw woning.

Wat zeggen onzen klanten?

lenie geerlings
lenie geerlings
2024-06-23
Wij zijn uitermate tevreden met de recente dakvernieuwing. Snel schakelen inspectie- offerte en job binnen korte tijd verricht. De mannen kunnen goed aan-en doorpakken en alles schoon opgeleverd! Fam Geerlings
Hans van der Linden
Hans van der Linden
2024-06-18
Na ruim een half jaar(!) ellende met lekkage en 1 loodgieter plus 3 dakdekkers' adviezen verder kwam UnieDaken op ons pad. Als eerste én enige met uitermate bekwame mensen die via een fantastische warmtecamera éíndelijk de oorzaak van onze lekkage vonden én zeer vakkundig oplosten. Fantastische (4) ervaren mannen die tot ons grote opluchting de lekkage verhielpen dmv goed materiaal en vakwerk. Onze hartelijke dank aan dit bekwame,ervaren bedrijf met een zéér goed team harde werkers. Hans van der Linden.
Astrid Binnekamp
Astrid Binnekamp
2024-04-09
Snelle service, werken als team goed samen.
Els Felderhof
Els Felderhof
2024-03-29
Onze eerste ervaring met Uniedaken is als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en prima overleg. Goed werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Heel prettig personeel en zeer netjes gewerkt! Compliment. Els, Loosdrecht
A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.