Warmtebeeldinspectie

Als u wilt weten of uw woning of dak goed geïsoleerd is, dan kan een warmtebeeldinspectie uitkomst bieden. Met behulp van thermografie kan een ervaren inspecteur zien waar warmte weglekt. Op basis van deze informatie kunt u gerichte maatregelen nemen om de isolatie te verbeteren en zo te besparen op energiekosten.

Wat een warmtebeeldinspectie voor u kan betekenen

Een warmtebeeldinspectie kan voor u betekenen dat u meer inzicht krijgt in de isolatie van uw woning. Tijdens een inspectie worden warmtebeelden gemaakt van de verschillende oppervlakken en ruimtes in uw woning. Op basis van deze beelden kan een inspecteur zien waar er sprake is van warmtelekken of koudebruggen. Dit zijn plekken waar warmte verloren gaat en koude lucht binnenkomt, wat kan leiden tot hogere energiekosten en oncomfortabele woon- of werkomstandigheden.

Door middel van een warmtebeeldinspectie kunt u dus in kaart brengen welke plekken in uw gebouw extra isolatie nodig hebben. Op basis van deze informatie kunt u gerichte maatregelen nemen om de isolatie te verbeteren, bijvoorbeeld door het aanbrengen van extra isolatiemateriaal of het vervangen van dakpannen, ramen en deuren.

Een bijkomend voordeel van een deze inspectie is dat u ook problemen met uw verwarmings- en koelsystemen op kunt sporen. Als er bijvoorbeeld lekkages zijn in uw leidingen, dan is dat vaak goed te zien op een warmtebeeld. Door deze problemen op te sporen kunt u ervoor zorgen dat uw verwarmings- en koelsystemen efficiënter werken en dat u ook hierop kunt besparen.

Kortom, een inspectie kan u veel inzicht geven in de isolatie en de energie-efficiëntie van uw gebouw, waardoor u gerichte maatregelen kunt nemen om uw woon- of werkomstandigheden te verbeteren en kosten te besparen.

Warmtebeeldinspectie laten uitvoeren door professionele dakspecialisten

Het is belangrijk om een warmtebeeldinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Uniedaken die ervaring heeft met deze vorm van inspectie. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de warmtebeelden te maken en kan deze ook op de juiste manier interpreteren. Bovendien kunnen wij u adviseren over de beste maatregelen die u kunt nemen om de isolatie van uw woning te verbeteren en energiekosten te besparen.

Wij zullen ook een grondige inspectie van uw dak uitvoeren om te zien of er sprake is van schade of slijtage die de isolatie van uw woning kan beïnvloeden. Als er problemen worden gevonden, kunnen zij u adviseren over de beste oplossingen en deze indien nodig voor u uitvoeren.

Oftewel, door een inspectie uit te laten voeren door professionele dakspecialisten van Uniedaken kunt u er zeker van zijn dat u een grondige en nauwkeurige inspectie krijgt die u inzicht geeft in de isolatie en energie-efficiëntie van uw woning.

Wat zeggen onzen klanten?

djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!
mavis68 mavis
mavis68 mavis
2023-04-30
Heel erg tevreden
Marla Schenkels
Marla Schenkels
2023-04-30
Top bedrijf, snel een afspraak kunnen maken. Goede prijs en super werk geleverd.
Boyd Van Den Broek
Boyd Van Den Broek
2023-04-29
Beste Hans, super gewerkt top team. Zal jou aan anderen aanbevelen!:)
Cemile Kara
Cemile Kara
2023-04-28
Leveren goed werk!
Emine Tek-Arpaci
Emine Tek-Arpaci
2023-04-25
Goede service, uitstekend resultaat. Ik ben zeer tevreden.
gulcin ince
gulcin ince
2023-04-25
Prima werk afgeleverd. Professionele bedrijf. Zeker een aanrader
Kayra*_* Demircioglu
Kayra*_* Demircioglu
2023-04-25
Top bedrijf! Klantvriendelijk, super netjes. Mentaliteit van meedenken met klant en daar nodig goed advies geven.
dondu kara
dondu kara
2023-04-25
Zeer goed geholpen, super personeel. Ze leveren kwaliteit werk. Dank je Hans 👌
Jochem Vollaard
Jochem Vollaard
2023-04-25
Het team van Uniedaken heeft ons op een vakkundige en klantvriendelijke manier uit de brand geholpen toen na het plaatsen van zonnepanelen ons dak op meerdere plaatsen beschadigd was waardoor lekkage was ontstaan. Snel, betrouwbaar, vriendelijk, oplossingsgericht. Veel waardering voor en dank aan Hans en team, we zien jullie heel graag volgend jaar terug voor de dakinspectie.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.