Dakcoaten hellende daken

Uw dak laten coaten is een slimme oplossing om uw verouderde of beschadigde dak te beschermen en te renoveren, zonder de kosten en het ongemak van een volledige dakvervanging. Dakcoating is een speciale behandeling die op uw bestaande dakbedekking wordt aangebracht om het te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en andere factoren die de levensduur van uw dak kunnen verkorten.

Waarom uw dak laten coaten?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om uw dak te laten coaten in plaats van het volledig te vervangen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste redenen:

  • Verlenging van de levensduur: Coating kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen door het te beschermen tegen schade door weersinvloeden, UV-stralen en andere factoren.
  • Kostenbesparing: Coating is een goedkopere optie dan het vervangen van het hele dak. Bovendien kan het uw energierekeningen verlagen door de reflecterende eigenschappen van de coating, waardoor de temperatuur in uw huis koeler blijft in de zomer.
  • Verbeterde esthetiek: Coating kan ook de uitstraling van uw dak verbeteren, waardoor het er als nieuw uitziet. Dit kan bijdragen aan de waarde en de uitstraling van uw woning.
  • Eenvoudige installatie: Coating kan relatief snel en eenvoudig worden aangebracht, waardoor uw dak in korte tijd kan worden vernieuwd en beschermd.

Kortom, dakcoating kan een slimme keuze zijn als u uw dak wilt beschermen en de levensduur wilt verlengen, terwijl u ook kunt besparen op de kosten van een volledige vervanging.

Uw dak laten coaten door Uniedaken

Het laten coaten van uw dak is geen doe-het-zelf project en vereist de expertise van een professionele dakdekker. Hieronder staan enkele redenen waarom u uw dak zou moeten laten coaten door Uniedaken:

  • Professionele expertise: Wij hebben de kennis en ervaring om uw dak te inspecteren en te beoordelen of coating geschikt is voor uw dak. Wij kunnen u adviseren over de beste coatingopties en de juiste technieken om een duurzaam resultaat te garanderen.
  • Kwaliteit van werk: Wij gebruiken hoogwaardige materialen en gereedschappen om uw dak te coaten. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het werk en een langere levensduur van de coating.
  • Veiligheid: Wij beschikken over de juiste apparatuur en veiligheidsmaatregelen om veilig op uw dak te werken. Dakcoating kan gevaarlijk zijn als het niet correct wordt aangebracht, daarom is het belangrijk om Uniedaken in te schakelen om het werk uit te voeren.
  • Garantie: Onze professionele dakdekkers bieden garanties op hun werk. Dit betekent dat als er problemen optreden na de coating, zij de verantwoordelijkheid nemen en het probleem oplossen.

Het inschakelen van Uniedaken om uw dak te coaten, zorgt voor professionele expertise, kwaliteitswerk, veiligheid en garantie. Het is belangrijk om een betrouwbare dakdekker te kiezen die de juiste licenties en verzekeringen heeft om het werk uit te voeren.

Wat zeggen onzen klanten?

Astrid Binnekamp
Astrid Binnekamp
2024-04-09
Snelle service, werken als team goed samen.
Els Felderhof
Els Felderhof
2024-03-29
Onze eerste ervaring met Uniedaken is als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en prima overleg. Goed werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Heel prettig personeel en zeer netjes gewerkt! Compliment. Els, Loosdrecht
A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.
John Drop
John Drop
2023-07-11
Zeer snelle offerte met goede uitleg.Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle werkers. Kortom: een topbedrijf.
Wenda
Wenda
2023-06-02
Uniedaken heeft o.a. mijn bitumen dak gerenoveerd en Hans had een mooie oplossing om boeidelen onderhoudsvrij te maken. Ik kan Uniedaken aanbevelen, Hans komt zijn afspraken na en de prijzen zijn goed. Een betrouwbare partij als je een dakdekker zoekt, snelle offerte en ook nog snel ingepland.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.