Dakisolatie

Het isoleren van uw dak heeft veel voordelen: kosten voor verwarming en airco blijven laag, het wooncomfort neemt toe en de waarde van uw huis stijgt. Bovendien leidt dakisolatie tegenwoordig niet tot ruimteverlies door het gebruik van dunne isolatieplaten met brandvertragend folie. Met andere woorden, dakisolatie is zeker de moeite waard. Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw dak? Uniedaken is gespecialiseerd in het isoleren van zowel platte als schuine pannendaken. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Investeren in dakisolatie

De meeste warmte in huizen gaat verloren, doordat het dak niet of slecht geïsoleerd is. Dat is zonde, omdat het wooncomfort afneemt, stookkosten toenemen en het milieu belast wordt.

Daarentegen zal de isolatie van het dak tot gevolg hebben dat het zowel in de zomer als winter aangenaam in huis is door een meer constante temperatuur. De kosten voor airco en verwarming kunnen hierdoor laag blijven en de kosten van de investering worden terugverdiend. Daarbij komt dat uw dak beter beschermd is tegen lekkages en brandveiliger wordt door dakisolatie; dit laatste omdat de brand zo minder snel kan overslaan. Een mooie bijkomstigheid is dat de waarde van uw huis meer waard wordt. Kortom, wie zou daar niet graag in investeren?

De voordelen van dakisolatie op een rijtje:
 • Energiebesparing
 • Comfortabel wonen
 • Milieubewust wonen
 • Bescherming tegen lekkages en brand
 • Stijging van de waarde van uw huis
 • Professionele dakspecialisten
 • 25+ jaar ervaring
Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 035 203 2416. Voor contact per mail kunt u ons contactformulier invullen.

Hoeveel bespaart u per jaar?

Afhankelijk van de methode die we uitkiezen, zorgt isolatie van uw dak voor een grote besparing per jaar. Het is immers niet meer nodig om de verwarming of airco langdurig aan te zetten, aangezien er minder warmte in de winter of kou in de zomer verloren gaat. Gemiddeld bespaart u tot 9% aan stookkosten. Omgerekend kunt u dus met de huidige gasprijzen op een gemiddelde eengezinswoning (met 76 m2 dakoppervlak) tot wel €1.500,- per jaar besparen. Het isoleren van het dak is daardoor zeker de moeite waard. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u inzicht krijgt in uw persoonlijke daksituatie.

Andere diensten

Dakisolatie is slechts één van onze vele diensten; Uniedaken is namelijk een allround dakdekkersbedrijf voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Zo komen wij graag bij u langs voor onderhoudswerkzaamheden, renovaties of reparaties aan het dak. Enkele van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren, zijn:

 • Pannen verwijderen
 • Panlatten en tengels verwijderen
 • Dak stof- en ongediertevrij maken
 • Plaatsen van tengels
 • Plaatsen van isolatiefolie
 • Plaatsen van panlatten
 • Terugplaatsen van uw dakpannen

Wat zeggen onzen klanten?

lenie geerlings
lenie geerlings
2024-06-23
Wij zijn uitermate tevreden met de recente dakvernieuwing. Snel schakelen inspectie- offerte en job binnen korte tijd verricht. De mannen kunnen goed aan-en doorpakken en alles schoon opgeleverd! Fam Geerlings
Hans van der Linden
Hans van der Linden
2024-06-18
Na ruim een half jaar(!) ellende met lekkage en 1 loodgieter plus 3 dakdekkers' adviezen verder kwam UnieDaken op ons pad. Als eerste én enige met uitermate bekwame mensen die via een fantastische warmtecamera éíndelijk de oorzaak van onze lekkage vonden én zeer vakkundig oplosten. Fantastische (4) ervaren mannen die tot ons grote opluchting de lekkage verhielpen dmv goed materiaal en vakwerk. Onze hartelijke dank aan dit bekwame,ervaren bedrijf met een zéér goed team harde werkers. Hans van der Linden.
Astrid Binnekamp
Astrid Binnekamp
2024-04-09
Snelle service, werken als team goed samen.
Els Felderhof
Els Felderhof
2024-03-29
Onze eerste ervaring met Uniedaken is als zeer prettig ervaren. Snelle reactie en prima overleg. Goed werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Heel prettig personeel en zeer netjes gewerkt! Compliment. Els, Loosdrecht
A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.