Dakisolatie

Het isoleren van uw dak heeft veel voordelen: kosten voor verwarming en airco blijven laag, het wooncomfort neemt toe en de waarde van uw huis stijgt. Bovendien leidt dakisolatie tegenwoordig niet tot ruimteverlies door het gebruik van dunne isolatieplaten met brandvertragend folie. Met andere woorden, dakisolatie is zeker de moeite waard. Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw dak? Uniedaken is gespecialiseerd in het isoleren van zowel platte als schuine pannendaken. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Investeren in dakisolatie

De meeste warmte in huizen gaat verloren, doordat het dak niet of slecht geïsoleerd is. Dat is zonde, omdat het wooncomfort afneemt, stookkosten toenemen en het milieu belast wordt.

Daarentegen zal de isolatie van het dak tot gevolg hebben dat het zowel in de zomer als winter aangenaam in huis is door een meer constante temperatuur. De kosten voor airco en verwarming kunnen hierdoor laag blijven en de kosten van de investering worden terugverdiend. Daarbij komt dat uw dak beter beschermd is tegen lekkages en brandveiliger wordt door dakisolatie; dit laatste omdat de brand zo minder snel kan overslaan. Een mooie bijkomstigheid is dat de waarde van uw huis meer waard wordt. Kortom, wie zou daar niet graag in investeren?

De voordelen van dakisolatie op een rijtje:

 • Energiebesparing
 • Comfortabel wonen
 • Milieubewust wonen
 • Bescherming tegen lekkages en brand
 • Stijging van de waarde van uw huis
 • Professionele dakspecialisten
 • 25+ jaar ervaring

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 035-2031973. Voor contact per mail kunt u ons contactformulier invullen.

Hoeveel bespaart u per jaar?

Afhankelijk van de methode die we uitkiezen, zorgt isolatie van uw dak voor een grote besparing per jaar. Het is immers niet meer nodig om de verwarming of airco langdurig aan te zetten, aangezien er minder warmte in de winter of kou in de zomer verloren gaat. Gemiddeld bespaart u tot 9% aan stookkosten. Omgerekend kunt u dus met de huidige gasprijzen op een gemiddelde eengezinswoning (met 76 m2 dakoppervlak) tot wel €1.500,- per jaar besparen. Het isoleren van het dak is daardoor zeker de moeite waard. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u inzicht krijgt in uw persoonlijke daksituatie.

Andere diensten

Dakisolatie is slechts één van onze vele diensten; Uniedaken is namelijk een allround dakdekkersbedrijf voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Zo komen wij graag bij u langs voor onderhoudswerkzaamheden, renovaties of reparaties aan het dak. Enkele van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren, zijn:

 • Pannen verwijderen
 • Panlatten en tengels verwijderen
 • Dak stof- en ongediertevrij maken
 • Plaatsen van tengels
 • Plaatsen van isolatiefolie
 • Plaatsen van panlatten
 • Terugplaatsen van uw dakpannen

Wat zeggen onzen klanten?

Angelique van soest
Angelique van soest
2022-11-10
Unie Daken geeft goede adviezen, komt afspraken na. De werklieden hebben goed geleverd en keurig gewerkt.
Recep Yücel
Recep Yücel
2022-10-26
Ik wil Hans en zijn team bedanken voor de snelle service en fijne communicatie! Ze hebben verstand van zaken en nemen de tijd om je goed te informeren.
Ferda Tastan
Ferda Tastan
2022-06-24
Absoluut aan te raden. Een eerlijke, correct en heldere communicatie. Realistische prijs, op korte termijn geholpen. En wat een hardwerkende heren! We zijn superblij met het resultaat, bedankt team Uniedaken! Vriendelijke groet, Ferda Tastan
Pepijn Plaisier
Pepijn Plaisier
2022-06-17
Vakmensen die niet alleen hun vak, maar ook service goed verstaan. Op korte termijn beschikbaar tegen een goede prijs. Zeer tevreden met het resultaat!
steven lee
steven lee
2022-06-15
Goed geprijsd en komt afspraken na. Zinken dakrand was in de eerste instantie niet helemaal goed geplaatst maar dit werd binnen een week erg goed opgelost, zonder gezeur. Pas bij problemen zie je vaak wat een bedrijf waard is, Hans zorgde er direct voor dat alles opgelost werd. Daarom zou ik mijn dak altijd weer laten doen door hem. Betrouwbare partij om zaken mee te doen.
moowtje aslan
moowtje aslan
2022-05-26
Goede service, aardig, komt afspraken na, levert fantastisch en kwalitatief werk op. Goed werk!!
Bas Bonhoff
Bas Bonhoff
2022-05-16
Dakpannen en dakgoot laten vernieuwen. Deskundig te woord gestaan en werkzaamheden konden op korte termijn worden uitgevoerd tegen een goede prijs. Zeer tevreden.
Max Van Wijk
Max Van Wijk
2022-04-02
Hele fijne samenwerking met uniedaken. Levert vakwerk een komt afspraken netjes na.
Andre Van Deursen
Andre Van Deursen
2022-02-21
Vanavond bezoek gehad van Uniedaken. In verband met een lekkage. Ondanks alle drukte werd er uitvoerig aandacht aan besteed. En in "lekentaal" uitgelegd wat er gaande was. Vakkundig gerepareerd. Correct en netjes opgelost. Erg blij mee.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.