Dakisolatie

Het isoleren van uw dak heeft veel voordelen: kosten voor verwarming en airco blijven laag, het wooncomfort neemt toe en de waarde van uw huis stijgt. Bovendien leidt dakisolatie tegenwoordig niet tot ruimteverlies door het gebruik van dunne isolatieplaten met brandvertragend folie. Met andere woorden, dakisolatie is zeker de moeite waard. Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw dak? Uniedaken is gespecialiseerd in het isoleren van zowel platte als schuine pannendaken. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie bij u op locatie.

Investeren in dakisolatie

De meeste warmte in huizen gaat verloren, doordat het dak niet of slecht geïsoleerd is. Dat is zonde, omdat het wooncomfort afneemt, stookkosten toenemen en het milieu belast wordt.

Daarentegen zal de isolatie van het dak tot gevolg hebben dat het zowel in de zomer als winter aangenaam in huis is door een meer constante temperatuur. De kosten voor airco en verwarming kunnen hierdoor laag blijven en de kosten van de investering worden terugverdiend. Daarbij komt dat uw dak beter beschermd is tegen lekkages en brandveiliger wordt door dakisolatie; dit laatste omdat de brand zo minder snel kan overslaan. Een mooie bijkomstigheid is dat de waarde van uw huis meer waard wordt. Kortom, wie zou daar niet graag in investeren?

De voordelen van dakisolatie op een rijtje:
 • Energiebesparing
 • Comfortabel wonen
 • Milieubewust wonen
 • Bescherming tegen lekkages en brand
 • Stijging van de waarde van uw huis
 • Professionele dakspecialisten
 • 25+ jaar ervaring
Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? We staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ons 24/7 bellen op 035 203 2416. Voor contact per mail kunt u ons contactformulier invullen.

Hoeveel bespaart u per jaar?

Afhankelijk van de methode die we uitkiezen, zorgt isolatie van uw dak voor een grote besparing per jaar. Het is immers niet meer nodig om de verwarming of airco langdurig aan te zetten, aangezien er minder warmte in de winter of kou in de zomer verloren gaat. Gemiddeld bespaart u tot 9% aan stookkosten. Omgerekend kunt u dus met de huidige gasprijzen op een gemiddelde eengezinswoning (met 76 m2 dakoppervlak) tot wel €1.500,- per jaar besparen. Het isoleren van het dak is daardoor zeker de moeite waard. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u inzicht krijgt in uw persoonlijke daksituatie.

Andere diensten

Dakisolatie is slechts één van onze vele diensten; Uniedaken is namelijk een allround dakdekkersbedrijf voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Zo komen wij graag bij u langs voor onderhoudswerkzaamheden, renovaties of reparaties aan het dak. Enkele van de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren, zijn:

 • Pannen verwijderen
 • Panlatten en tengels verwijderen
 • Dak stof- en ongediertevrij maken
 • Plaatsen van tengels
 • Plaatsen van isolatiefolie
 • Plaatsen van panlatten
 • Terugplaatsen van uw dakpannen

Wat zeggen onzen klanten?

djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!
mavis68 mavis
mavis68 mavis
2023-04-30
Heel erg tevreden
Marla Schenkels
Marla Schenkels
2023-04-30
Top bedrijf, snel een afspraak kunnen maken. Goede prijs en super werk geleverd.
Boyd Van Den Broek
Boyd Van Den Broek
2023-04-29
Beste Hans, super gewerkt top team. Zal jou aan anderen aanbevelen!:)
Cemile Kara
Cemile Kara
2023-04-28
Leveren goed werk!
Emine Tek-Arpaci
Emine Tek-Arpaci
2023-04-25
Goede service, uitstekend resultaat. Ik ben zeer tevreden.
gulcin ince
gulcin ince
2023-04-25
Prima werk afgeleverd. Professionele bedrijf. Zeker een aanrader
Kayra*_* Demircioglu
Kayra*_* Demircioglu
2023-04-25
Top bedrijf! Klantvriendelijk, super netjes. Mentaliteit van meedenken met klant en daar nodig goed advies geven.
dondu kara
dondu kara
2023-04-25
Zeer goed geholpen, super personeel. Ze leveren kwaliteit werk. Dank je Hans 👌
Jochem Vollaard
Jochem Vollaard
2023-04-25
Het team van Uniedaken heeft ons op een vakkundige en klantvriendelijke manier uit de brand geholpen toen na het plaatsen van zonnepanelen ons dak op meerdere plaatsen beschadigd was waardoor lekkage was ontstaan. Snel, betrouwbaar, vriendelijk, oplossingsgericht. Veel waardering voor en dank aan Hans en team, we zien jullie heel graag volgend jaar terug voor de dakinspectie.

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.