Dakgoten vervangen

Het vervangen van dakgoten is een belangrijke onderhoudstaak die moet worden uitgevoerd om te voorkomen dat water de structuur van uw huis binnendringt. Dakgoten spelen een belangrijke rol bij het afvoeren van regenwater van uw dak en het voorkomen van waterschade aan uw huis. Door tijdig uw dakgoten te vervangen, kunt u voorkomen dat waterschade aan uw huis ontstaat en de levensduur van uw dak verlengen.

Voordelen voor het vervangen van uw dakgoten

Het belangrijk om regelmatig uw dakgoten te laten inspecteren en indien nodig te laten vervangen door een professionele dakdekker van Uniedaken. Zo kunt u zorgen voor een optimale bescherming van uw huis en voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grote en kostbare reparaties. Enkele voordelen voor het vervangen van uw dakgoten zijn:

  • Voorkomen van waterschade: Het belangrijkste voordeel van het vervangen van dakgoten is dat het kan voorkomen dat water uw huis binnendringt en schade veroorzaakt aan de structuur van uw huis en de fundering. Nieuwe dakgoten zorgen voor een betere afvoer van regenwater, waardoor de kans op lekkages en waterschade wordt verminderd.
  • Verbetering van de esthetische uitstraling: Nieuwe dakgoten kunnen de esthetische uitstraling van uw huis verbeteren en de waarde ervan verhogen. Dakgoten kunnen worden aangepast aan de stijl en kleur van uw huis, waardoor het een frisse en vernieuwde uitstraling krijgt.
  • Betere functionaliteit: Nieuwe dakgoten hebben vaak een betere functionaliteit dan oude dakgoten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld beter bestand zijn tegen verstoppingen en kunnen ze zorgen voor een betere afvoer van regenwater.
  • Besparing op reparatiekosten: Door tijdig uw dakgoten te vervangen, kunt u besparen op reparatiekosten. Als u te lang wacht met het vervangen van dakgoten, kan waterschade aan uw huis ontstaan, wat tot hoge reparatiekosten kan leiden.
  • Verlenging van de levensduur van uw dak: Door regenwater goed af te voeren, kan de levensduur van uw dak worden verlengd. Nieuwe dakgoten zorgen voor een betere afvoer van regenwater, waardoor uw dak langer mee kan gaan. Zo hoeft u dus minder snel uw dakpannen te vervangen.

Kortom, het vervangen van uw dakgoten heeft verschillende voordelen, waaronder het voorkomen van waterschade, verbeterde functionaliteit, verlenging van de levensduur van uw dak en esthetische verbeteringen.

Uw dakgoten laten vervangen door Uniedaken

Het vervangen van dakgoten is een specialistische klus die het beste kan worden uitgevoerd door een professionele dakdekker van Uniedaken. Wij kunnen de staat van uw huidige dakgoten inspecteren en u adviseren over het juiste type dakgoot voor uw huis. Vervolgens kan de dakspecialist het vervangingsproces uitvoeren, waarbij de oude dakgoten worden verwijderd en vervangen door nieuwe, goed passende goten.

 

Door Uniedaken in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat de nieuwe dakgoten professioneel worden geïnstalleerd en dat eventuele problemen met uw dak tijdig worden opgespoord en opgelost. Bovendien hebben wij toegang tot hoogwaardige materialen en gereedschappen, waardoor de nieuwe dakgoten van de hoogste kwaliteit zijn en lang meegaan. U kunt ook denken om een vogelwering te plaatsen om zo minder schade aan je dakgoot te krijgen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Wat zeggen onzen klanten?

A Zandstra
A Zandstra
2024-03-13
Hans en zijn mannen hebben bij ons (en mijn buurman) het schuurdak vakkundig gerenoveerd: deels rotte draagbalken, volledig nieuw dakbeschot, boeidelen en bitumen dakbedekking. Fijne samenwerking met Hans, die vlot reageert en betrokken is. Kortom echt een aanrader.
Annelies Coppens
Annelies Coppens
2024-01-13
Uniedaken kon zeer snel onze daklekkage verhelpen. Vriendelijke en professionele service!
Walter Hoving
Walter Hoving
2024-01-04
Hans is een zeer aardige vakman. Hij reageert snel, kon snel beginnen en heeft verstand van zaken. Voor onze woonark dacht hij goed mee, ook qua gewicht van het nieuwe dak. De jongens die voor hem werken zijn ook netjes en beleefd. Wij bevelen Hans van harte aan.
Theo v Pinxteren
Theo v Pinxteren
2023-12-12
Hans en zijn werknemers hebben bij ons de lekkage meteen opgelost Binnen een dag was alles geregeld Wij zijn zeer tevreden
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2023-11-24
Hans en zijn team zijn snel en professioneel te werk gegaan. Wij hebben 4 platte daken laten vervangen en ivm lekkage konden ze al snel aan de slag. Er is snel en net werk geleverd waarbij ze mij volledig betrokken. Hans is erg goed te bereiken en zijn team helpt om alle vragen rustig te beantwoorden. Kortom, raad UnieDaken enorm aan.
Winny V.d.graaf
Winny V.d.graaf
2023-10-09
Website zegt door het hele land. Wij vragen een offerte aan via website. Er wordt door hun afspraak gemaakt voor heden ochtend 10 uur. Wij wachten en uiteindelijk na 12 uur maar is bellen. Niet bereikbaar niet op kantoor en niet op 06. Na een bericht achter te laten op website bellen ze vanmiddag en zeggen bij u in de regio komen we niet. Waarom maak je dan eerst een afspraak met ons. En nog geen excusses voor het ongemak. Ik vind dit compleet waardeloos.
John Drop
John Drop
2023-07-11
Zeer snelle offerte met goede uitleg.Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle werkers. Kortom: een topbedrijf.
Wenda
Wenda
2023-06-02
Uniedaken heeft o.a. mijn bitumen dak gerenoveerd en Hans had een mooie oplossing om boeidelen onderhoudsvrij te maken. Ik kan Uniedaken aanbevelen, Hans komt zijn afspraken na en de prijzen zijn goed. Een betrouwbare partij als je een dakdekker zoekt, snelle offerte en ook nog snel ingepland.
Michiel Vroegh
Michiel Vroegh
2023-05-22
De mannen van Uniedaken hebben super mooi werk afgeleverd. Voordat ze aan de slag gingen op het dak heb ik een goede uitleg gekregen welke acties er genomen werden. De Pannen liggen weer mooi recht, nieuwe panlatten bevestigd, nokvorst over de volle lengte vervangen, lood bij schoorstenen vervangen, peur in de opening van het dak gespoten en binnen mooi afgewerkt. En dat in een ochtend! Mijn complimenten. Michiel
djovi vijver
djovi vijver
2023-05-03
Geen “strak in het pak” vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant daar waar vakmanschap, en de mens nog telt!. Een verademing in het woud van dak- specialisten . Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage. Komen gemaakte afspraken na. Kortom: Een dikke 👍 voor ‘uniedaken’ aanrader!

Kies voor Uniedaken dakdekker

Uniedaken dakdekker ontwikkelt graag met nieuwe technieken . Met behulp van thermografie kunnen lekkages in platte daken snel gedetecteerd worden. De infrarood techniek biedt de mogelijkheid om schadeplekken op te sporen, zonder dat het gehele dak opengesneden of vervangen dient te worden waardoor u kosten beperkt blijven.

Daarnaast geven warmtebeelden de lekkages weer, die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn waardoor wij met betrekking tot lekkages snel en effectief kunnen handelen.

Ook wanneer een lekkage moeilijk vindbaar is treft deze jonge innoverende techniek zijn doel bijv bij een calamiteit waar spoed bij gebaat is

Plan gratis je dakinspectie in!

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een
goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen vrijblijvend bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.