Dakdekker Vught

Wie is Uniedaken?

De dakdekker uit Den Bosch. Wij verrichten onze dakdekker werkzaamheden en het verhelpen van daklekkage in geheel Brabant. Hierbij moet u denken aan het vervangen, onderhoud, reparatie en renovatie van dakleer daken en pannendaken. ( bitumen dakbedekking en dakpannen). Dakdekker Uniedaken is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken . Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken.

U zoekt een dakdekker in Vught?

Lood vervangen

Lood plaatsen is een eeuwenoude manier om de aanhechting tussen onderdelen van een gebouw waterdicht of waterkerend te maken. Zoals bij een aanbouw of een plat dak, of bij schoorstenen of dakkapellen. Lood vervangen is vakkundig werk dat grote invloed heeft op de duurzaamheid van een woning of pand.

Door de jaren heen slijt lood, het wordt dunner en kan gaan scheuren. Slecht lood, te dun lood of gescheurd lood leidt tot lekkage. Dan hebben we het nog niet eens over de manier waarop het is aangebracht. Lood vervangen is vakwerk.

Vogelwering plaatsen

Op veel plaatsen in ons land kan men overlast hebben van duiven en of meeuwen. Deze vogels kunnen voor overlast zorgen door hun uitwerpselen, ziektekiemen en het aantrekken van ongedierte. Soms maakt dit een periodieke dakreiniging noodzakelijk.

Ook de herrie kan heel erg hinderlijk zijn. Door het bouwen van nesten kunnen er verstoppingen ontstaan in de waterafvoer van het dak. Ook in de schoorsteen en ventilatiekanalen kunnen er problemen ontstaan. Wij plaatsen vogelvriendelijke vogelwering waardoor de vogels een ander locatie gaan zoeken om te nestelen.

Wanneer u vogelwering laat plaatsen zult u geen last meer hebben van deze overlast. Na het reinigen van de vervuiling plaatsen wij de vogelwering op de gewenste locatie om nieuwe vervuiling veroorzaakt door de vogels tegen te gaan.

Er zijn meerdere soorten vogelwering die u kunt plaatsen op uw woning of bedrijfspand.

Zo is er een vogelmuisschroot , deze voorkomt dat vogels en andere dieren onder de dakpannen kunnen komen. En dan zijn er ook nog vogelpinnen. Deze zorgt ervoor dat de vogels niet op de dakrand , dakgoot of vensters kunnen gaan zitten en hun uitwerpselen tegen de gevel aankomen. Ook word deze veelal op de nok van het dak gemonteerd om uitwerpselen op de dakpannen te voorkomen.

Zinken dakgoten vervangen

Het vervangen van uw zinken dakgoten of een reparatie is ook voor u betaalbaar. Minstens net zo belangrijk: onze dakgoten zijn duurzaam!
U betaalt dus één keer de aanschaf en montage van de nieuwe dakgoten, maar bent daarna voor zeer lange tijd klaar!

De kosten van zinken dakgoten vervangen vallen reuze mee. Om te achterhalen hoeveel u kwijt zou zijn voor het repareren van uw dakgoot en/of regenpijpen vult u vrijblijvend onze offerte in. Deze vindt u rechts bovenaan op deze pagina. Het invullen van dit offerteformulier duurt slechts één minuutje. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de kosten voor de vervanging door te spreken.

Wat u niet mee wilt maken is waterschade in uw huis. Om dit te voorkomen is een goed afwateringssysteem en het regelmatig reinigen van uw dakgoot een goed begin. Maar voldoen uw dakgoot en regenpijpen nog wel? Laat het controleren door de ervaren specialisten van van ons dakdekkersbedrijf.

Onderhoud

Uniedaken kan uw dak onderhouden en isoleren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vernieuwen van uw dak

Wilt u uw dak laten vervangen? Vraag dan vrijblijvend om een offerte. Wij bieden scherpe prijzen en snelle service.

Regio Brabant

Wij werken in de regio Brabant in onder andere Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Vught, Boxtel, Oisterwijk en Eindhoven.

Waarom Uniedaken?

Laat uw gegevens achter

Naam*
Telefoon*
E-mail*

Uniedaken?

Volkerakstraat 37 5215 CS ‘s-Hertogenbosch

info@uniedaken.nl

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.