Uniedaken Dakdekker Brabant. De betrouwbare dakspecialist.

Wie is Uniedaken?

De beste dakdekker Brabant. Wij verrichten onze dakdekker werkzaamheden in heel Brabant. Maar ook het verhelpen van daklekkage in geheel Brabant. Hierbij moet u denken aan het vervangen , onderhoud , reparatie en renovatie van dakleer daken en pannendaken. ( bitumen dakbedekking en dakpannen). Uniedaken Dakdekker Brabant is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken in heel Brabant. Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken.

Wat doet Uniedaken?

Nokvorsten herstellen in Brabant

Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen stuk zijn, panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten kapot zijn of los liggen. Met name wanneer de nokvorsten nog in cement liggen, zullen hier op den duur problemen mee ontstaan doordat de specie poreus gaat worden. Hierdoor kan het water doorslaan met lekkage als gevolg, bovendien komen de nokvorsten dan los te liggen.

Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en natuurlijk zit niemand hier op te wachten. De grootste oorzaak van een daklekkage is als een dak slecht of nauwelijks onderhouden is. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen er onderdelen op het dak sneuvelen waardoor het regenwater een weg naar binnen kan vinden. Vooral een langdurige daklekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan rottend hout en een aangetast dakbeschot. Daarom is het belangrijk om snel te handelen bij een daklekkage en de oorzaak snel te vinden en te verhelpen.

Bitumendaken

Vroeg of laat moet het er dan toch van komen. De dakbedekking vervangen. Met een nieuwbouwhuis hoef je je hier nog niet zo druk om te maken. Wanneer je al een wat oudere woning hebt, is de dakbedekking vervangen vaak geen overbodige luxe. Bitumen is een vloeibare stof die voor komt in ruwe aardolie. Bitumen dakbedekking ( ook wel dakleer genoemd ) is vooral populair op platte daken, maar kan ook prima op schuine daken worden toegepast. Er is een grote variatie in de samenstelling van bitumen dakbedekking, wat van invloed is op de eigenschappen. In grote lijnen kan je het onderverdelen in de typen APP en SBS.

Dakonderhoud

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook een dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de toegepaste materialen, ligging (nabijheid van bomen) en afschot, zal het dakvlak vervuilen.

Dakreparatie in Brabant

Na een lange tijd beginnen u dakpannen kapot/gescheurd te raken.
Dit kan komen door dat u dakpannen oud zijn. Uniedaken dakdekker Brabant lost dit voor u op. wij gaan met een team van professionelen dakdekkers aan de slag om u dak er weer tip top uit te laten zien. Wij zijn ook gespecialiseerd in bitumendaken.

Dakinspectie

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een dakinspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen gratis bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren. Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Schoorsteen

Een oude schoorsteen heeft vaak voegen die aan het verzanden zijn (voegen worden poreus) hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. Het is daarom ook levensgevaarlijk om een gaskachel of haard aan te sluiten op een bestaand rookkanaal dat lange tijd niet is gebruikt of gecontroleerd. Door de verzanding van de voegen kan terugslag van de rook optreden met een groot risico op koolmonoxidevergiftiging.

Stormschade

Door hevige windvlagen komt stormschade nogal eens voor in Nederland. Stormschade aan daken zorgen veelal voor lekkages. Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar. Storm en windstoten zorgen vaak voor schade aan uw pand of woning. De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakleer, goten, nokvorsten, muren, gevels, dakramen enzovoort. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade.

Waarom Uniedaken?

Laat uw gegevens achter

Naam*
Telefoon*
E-mail*

Uniedaken?

Volkerakstraat 37 5215 CS ‘s-Hertogenbosch

info@uniedaken.nl

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Vraag direct een gratis offerte aan

WhatsApp openen
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag en we zullen zo snel mogelijk reageren.